Müller Péter - Élőszóval

14.02.2009 - posledná úprava článku.

Obrázok používateľa Willant

Tisztelt olvasó!

Az ember általában főleg két okból propagál valamit, meggyőződésből vagy azért mert fizetnek érte. Fel tudnék még legalább húsz más okot sorolni, de talán ez a kettő a legfontosabb.

Ezt a ujjonan megjelent CD-t főleg azért említem meg mert a tisztelt Müller Péter író úr a kedvenceim közé tartozik és azt hiszem a könyveinek és gondolatainak nagyon sokat koszönhetek. Megtanultam azt hogy nem csak előre, de néha föl a csillagos égre is kell nézni. Úgyhogy tisztelt olvasó, és író úr, ez itt a reklám helye. Én ugyan a könyvet jobban szeretem de, ám legyen CD is, elvégre nem vagyunk egyformák.

Müller Péter - Élőszóval - Hangoskönyv (CD)

Az Örömkönyv legszebb részei a szerző előadásában
Ajánlom ezt a könyvet ismerőseimnek!

Müller Péter mesél. Akik hallották már az előadásait, tudják, hogy ez különös élmény.Hanggal más üzenetet lehet átadni, mint írott szóval. Erről szól egyébként az Örömkönyv egyik legszebb fejezete is. Az élőszóban ugyanis az írónak nemcsak a gondolatai, de egész lénye benne van. A személye, a hangulatai, az érzései, gondolatainak eleven ritmusa - még a lélegzetvétele is. Nem véletlenül mondjuk, hogy a betű holt - a lélek megelevenít. Ha valaki meghallgatja ezt a CD-t, új szemmel olvassa majd a könyvet is. Hallani fogja azt is, ami leírhatatlan.

Aki meg akarja rendelni és probléma Magyarországról beszerezni itt próbálja...

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9789633707234

Komentáre

Obrázok používateľa  Hosť

Áldás azon van, aki valódi. Aki őszinte. Aki önmagához hű és sorsát éli. Se pénzen, se hatalmon, se dicsőségen nincs áldás - ha lélektelen.

A romlás biztos jele, ha valami külsőségessé válik.
A születés egyszerű s szegény. Még egy királyé is: egy meztelen lény kibújik az anyaméhből, és sír.

A temetés pompás és látványos, még az egyszerű emberé is: egy elegáns hulla fekszik, aranyozott koporsóban, virágerdőben. A különbség, hogy a születést az Isten rendezi - a temetést a hiú és ostoba ember, aki csak az anyagban hisz. Légy tiszta, szerény, odaadó, s nagy-nagy jutalom vár.

By Hosť (bez overenia)
Obrázok používateľa  Hosť

Müller Péter - Varázskő
Akármi történik, a kő megment téged...

Müller Péter nem "olvasóknak", hanem lelki társainak ír, akik tovább élik és szövik a gondolatait. Derűsen, bölcsen, élvezetesen mesél. Akik olvasták írásait a Nők Lapjában, tudják, hogy mindegyik meséjében titkot rejt el. Olyan magot, mely fává növekedhet. Varázsszavakat tud, melyek élni segítenek.

Kiadó: Alexandra Kiadó
Oldalszám: 232
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9789633708774

By Hosť (bez overenia)